Τα συστήματα της Puricom έχουν επιτυχώς αποκτήσει το ISO9001.

reverse-greek-1

Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 εξασφαλίζει στα προϊόντα τα χαρακτηριστικά εκείνα που είναι άμεσα αντιληπτά, δηλαδή ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και ποιότητα κατασκευής.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ 5 – 6 ΣΤΑΔΙΩΝ κάτω Πάγκου

Ένα σύστημα επεξεργασίας νερού, αντίστροφης όσμωσης, πέντε σταδίων, το οποίο τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη. Αφαιρεί το χλώριο, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, κυάνιο, βακτηρίδια, ιούς, αιωρούμενα σωματίδια, πέτρα, βρομιά κτλ. και βελτιώνει την γεύση και την ποιότητα του νερού.

 • Προφίλτρανση με 5 μ. Αυτό το φίλτρο παρακρατεί τα αιωρούμενα (στερεά) σωματίδια και επιπλέον προστατεύει το φίλτρο του άνθρακα από χώμα, σκουριά, λάσπη ,θολότητα κ.λ.π.
 • Προφίλτρανση με ενεργο άνθρακα. Το νερό φιλτράρεται μέσα από το φίλτρο του άνθρακα και καθαρίζεται από το χλώριο και τις βλαβερές ουσίες. Στο στάδιο αυτό ήδη το νερό έχει μία υψηλή ποιότητα χωρίς οσμές , χλώριο , χημικές ενώσεις κ.λ.π.
 • Προφίλτρανση με Φίλτρο ιζημάτων 1μ ή με ένα φίλτρο φραγμών άνθρακα όπου και αναστέλλονται οι χημικές ενώσειs.
 • Αντίστροφη όσμωση Το φιλτραρισμένο νερό οδηγείται με πίεση στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης όπου με το πέρασμα από τις χιλιάδες οπές της διαχωρίζεται το καθαρό νερό από τους ρυπαντές και βακτηρίδια. Οι αποβαλλόμενοι ρυπαντές οδηγούνται στην αποχέτευση του δικτύου. Το υψηλής ποιότητας φιλτραρισμένο νερό αποθηκεύεται μέσα σε ειδική δεξαμενή 12 λίτρων. Το μικροσκοπικό πορώδες του 0,0001 micron πάνω στην επιφάνεια της μεμβράνης λειτουργεί επιλεκτικά και αφαιρεί εντελώς τις μολυσμένες ουσίες και τα μικρόβια. Αυτό δίνει στον καταναλωτή μία εγγύηση υψηλής ασφάλειας.
 • Τελική φίλτρανση από ενεργό άνθρακα με αντιβακτηριδιακη προστασία. Το νερό περνάει για τελευταία φορά από το φίλτρο ενεργού άνθρακα όπου αφαιρεί τα υπόλοιπα ίχνη των χημικών ουσιών και επιβλαβών μολυσματικών παραγόντων, βελτιώνοντας παράλληλα το χρώμα και τη γεύση προσφέροντας ΚΑΘΑΡΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.
 • Αντλίας πίεσης η οποία αυξάνει σημαντικά την πίεση του νερού στην είσοδο της συσκευής με αποτέλεσμα να αυξάνει τη απόδοση του συστήματος.
 • 12 Λίτρα δεξαμενή Αποθήκευσης

Πλεονεκτήματα

 • Παρέχει καθαρό πόσιμο νερό
 • Πατενταρισμένο σύστημα υποδοχής φίλτρων, που επιτρέπει εύκολη αλλαγή των φίλτρων από το χρήστη
 • Πλήρως αυτοματοποιημένη διάταξη και προηγμένη λειτουργία.
 • Αθόρυβη, οικονομική αντλία
 • Μακροχρόνια διάρκεια ζωής
 • Καμία χρήση χημικών ουσιών

Επίσης έχουμε διαθέσιμα τα παρακάτω συστήματα:

Συστήματα Αντιστροφής Όσμωσης με 3 Στάδια.

osmiosis-greek-3

Επικαθησμενος ψυκτης στο πάγκο ζεστού /κρύου νερού με 4 στάδια φιλτρανσης

reverse-greek-4

Ψυκτής δαπέδου για ζεστό-κρύο νερό με 5 στάδια Αντιστροφής Όσμωσης

osi-5

Λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας U. V. (για αυξημένη προστασία του νερού –αποστείρωση).

Τα συστήματά μας έρχονται πλήρως συναρμολογημένα, αποστειρωμένα και εργοστασιακά ελεγμένα ,έτοιμα προς εγκατάσταση. Εφαρμόζονται συνήθως άνω η κάτω του νεροχύτη της κουζίνας μας και συνδέονται είτε με την βρύση της κουζίνας μας, είτε με ανεξάρτητη βρύση.

Τι είναι ΟΣΜΟΣΗ και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ;

Όσμωση είναι το φαινόμενο, κατά το οποίο κάποιο υγρό ρέει μέσα από μια ημιπερατή μεμβράνη, η οποία δεν επιτρέπει την μεταφορά αλάτων ή άλλων διαλυμένων ουσιών από μέσα της.
Όταν δύο όγκοι υγρών διαφορετικής πυκνότητας διαχωριστούν από μια ημιπερατή μεμβράνη, το υγρό με τη μικρότερη πυκνότητα θα ρέει προς την μεριά αυτού με τη μεγαλύτερη πυκνότητα. Η ανεπιθύμητη αυτή ροή μπορεί να αποφευχθεί αν ασκηθεί εξωτερική πίεση από την πλευρά του πυκνότερου υγρού. Σε αυτήν την περίπτωση, λέμε ότι έχουμε το φαινόμενο της αντίστροφης όσμωσης.
Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται πολύ συχνά για καθαρισμό του νερού από άλατα και άλλες διαλυμένες ουσίες, καθώς και για βιομηχανικούς και χημικούς λόγους, όπου η καθαρότητα του νερού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Η αντίστροφη όσμωση είναι σχετικά μια νέα, αλλά πολύ αποτελεσματική, εφαρμογή μιας καθιερωμένης επιστημονικής τεχνικής. Χρησιμοποιείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας τυπικής οικογένειας , αλλά και τις ανάγκες μιας βιομηχανικής λειτουργίας που απαιτεί χιλιάδες γαλόνια ανά ημέρα. Με τις συνεχείς προόδους στο σχέδιο συστημάτων και μεμβρανών που ωθούν την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία, τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης αναμένεται να διαδραματίσουν έναν σημαντικό ρόλο στην κατεργασία ύδατος για τα επόμενα χρόνια.

osmiosis-greek-6

Τα συστήματα αντιστροφής όσμωσης περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά τέσσερα ή πέντε στάδια:
1ο Στάδιο: φίλτρο ιζημάτων 5 micron
2ο Στάδιο: ενεργός άνθρακας υψηλής ποιότητας GAC
3ο Στάδιο: ενεργός άνθρακαs carbon block
4ο Στάδιο: ΤFC μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης
5ο Στάδιο: ενεργός άνθρακας Post Carbon
6ο Στάδιο: (προαιρετικό): uπεριώδης λαμπτήρας (UV).

Απομακρύνονται από το νερό τα στοιχειά ΜΟΛΥΒΔΟΥ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΧΛΟΡΙΟΥ,THM S,PBC S,καθώς και την ΑΣΧΗΜΗ ΓΕΥΣΗ και την ΔΥΣΟΣΜΙΑ.

mail.google.com